Hallo!

Als entrepreneur wil je iets bereiken in je ondernemers-leven. Succes en geluk zijn dan toch wel de belangrijkste doelen. Maar wat betekend succes met je bedrijf, en geluk eigenlijk voor jou? En hoe bereik je dit? Is dit door doel-gerichter te gaan werken, een nieuwe strategie, betere persoonlijke productiviteit, handelen vanuit purpose …

Drie Succes Factoren

Ondernemen is een mooi vak, maar kent ook zijn keerzijden. Daarom is het van belang een sterke basis te hebben. Dit als bedrijf maar ook voor jou als persoon. Progressie maken op beide terreinen blijft een uitdaging. Je wordt constant op de proef gesteld of wat jij onderneemt wel de meerwaarde heeft die men kan verwachten. Zodat je uiteindelijk de resultaten gaat zien van al je inspanningen. En naast het commerciële succes ook een sociale impact kunt maken op je omgeving.

 

Prettig kennis te maken

Hallo! Mijn naam is Hans van de Rakt

Als Business Coach help ik je graag om een richting te kiezen en de nodige stappen te zetten. Dit voor jouw bedrijf als voor jou persoonlijk. Zodat deze twee elementen goed op elkaar aansluiten en elkaar gaan versterken.

In mijn 22 jaren ervaring als ondernemer heb ik veel projecten in sales, marketing en strategie mogen uitvoeren. Hierbij heb ik successen gekend als ook fouten gemaakt. Hierdoor heb ik de nodige “Business-Life Wisdom” opgebouwd. Al deze ervaringen en kennis zet ik nu in voor een groei strategie waar je (weer) blij van word.

Hulp Is Onderweg

Als je hulp nodig hebt, wacht dan niet te lang om deze te vragen. Wellicht loop je nu vast met je bedrijf, of jijzelf als persoon. Of maak je nu niet de progressie die je graag zou willen bereiken, en je weet niet goed hoe dit op te lossen.

Als ervaren Happy Business Coach, help ik je bij het bereiken van een goede Persoonlijke Productiviteit, een betere Business-Life balans en een hogere Business Performance

De aanpak waarop ik je coach is mens gebaseerd. Dus we gaan eerst praten over jouw rol als ondernemer (the why) om daarna te onderzoeken wat je kunt doen met je onderneming, en hoe je het best kunt ondernemen om jouw doelen te bereiken.

De Coaching kan 1 uur duren, of bijvoorbeeld 8 coaching sessies, tot 6 maanden met coaching & advies. Samen stemmen we af wat bij jouw situatie past zodat je de juiste stappen zet naar jouw stip aan de horizon.

Zet nu de eerste stap

Je wilt succesvol zijn en gelukkig. Maar wat ga jij er aan doen om dit te bereiken? Onderneem je nu actie, of blijf je dezelfde dingen doen zoals je altijd gedaan hebt, en verwacht je dan toch nog wonderen…?!

Zet nu de eerste stap hoe jij meer succes en geluk kunt bereiken.

Bel of mail voor meer informatie of het maken van een afspraak