Hallo!

Als entrepreneur wil je iets bereiken in je ondernemers-leven. Welke doelen je ook voor jezelf stelt. Zoals met plezier werken in een solide onderneming, goede bedrijfsresultaten behalen, of impact maken in de maatschappij.

Wellicht besef je dat het allemaal beter kan, of zelfs wel anders moet. Maar je loopt vast en weet even niet welke richting te kiezen. Of je wilt het (heel) anders gaan aanpakken, maar weet niet waar te beginnen.

Ik help je hierbij door te gaan ontdekken, te innoveren en impact te maken. Voor jouzelf en je onderneming. Door een realistisch overzicht te schetsen van je situatie. Inzicht te geven hoe je het anders kunt gaan aanpakken. Jou uitzicht te bieden naar een mooie toekomst.

If you do what you always did
you get the results you’ve always got

.

Prettig kennis te maken

Hallo! Mijn naam is Hans van de Rakt

Het is mijn passie om ondernemers zoals jou te helpen. Om zowel succes als geluk te bereiken in je ondernemers-leven. Mijn toegevoegde waarde is de gecombineerde kennis over de menselijk kant van ondernemerschap, als de inhoudelijke zakelijke kant.

Hiervoor breng ik ruim 30 jaar werkervaring mee, inclusief 20 jaren als entrepreneur (4 bedrijven gestart) en een iets langere levenservaring. Ik heb projecten uitgevoerd voor start-ups, groeiers en grotere bedrijven. Dit voor zowel Nederlandse als buitenlandse bedrijven (waarvan zeven jaren gewerkt in Aruba)

Zo heb ik gezien hoe de dingen fout kunnen lopen maar ook goed kunnen gaan. Dus veel ervaring met beginnen, vallen, weer opstaan en groeien. Meegemaakt hoe deze ups en downs een effect kunnen hebben op ondernemers en hun bedrijven. Hierdoor de nodige business-life wijsheid opgebouwd.

The purpose of life, is a life of purpose

Waarmee kan ik je helpen?

Iedere ondernemer is verschillend en je hebt allemaal vragen. Ook als ondernemer heb je niet meteen alle antwoorden beschikbaar. En weet je? Anderen hebben twijfels en vragen zoals jij die ook hebt! Laat me twee voorbeelden geven van andere ondernemers en hoe ik hen heb kunnen helpen.

  • Een ondernemer van een klein bedrijf behaalde matige resultaten, dus hij wilde er meer uit halen. Na de Business Performance Coaching, had hij een nieuw en fris business concept, en de strategie hoe verder te gaan. Hij was weer gemotiveerd om er een nog groter succes van te maken.
  • Een ondernemer bij een grotere organisatie voelde zich niet gelukkig en had weinig energie meer. Dit resulteerde dat ze niet goed functioneerde in haar werk. Na de Business-Life Power Coaching voelde ze zich sterker en meer in balans, ze had een duidelijke focus en presteerde beter in haar functie.

When you focus on the right thing, you get the right thing

Ps. wil je een presentatie over performance of power, wat dacht je van een inspiratie sessie? Of lees mijn observaties, of kijk naar mijn inspiratie tegels.