Hallo!

Of je nu Ondernemer, Manager of Werknemer bent, je doel is om succesvol te zijn en voldoening uit je werk te halen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, dus wil je graag weten hoe je deze doelen kunt bereiken.

Transformatie voor resultaat

Als Business Coach help ik je graag om een richting te kiezen en de nodige stappen te zetten. Dit zijn twee klant voorbeelden:

  1. Een Marketing Manager liep als persoon helemaal vast. De competitie met haar collega managers en de prestatiedruk werden haar even te veel. Na de coaching sessies wist ze haar positie vanuit eigen kracht in te nemen, en presteert ze beter als voorheen.
  2. Een team wist niet welke richting op te gaan met hun project en er was geen progressie. Na verschillende team sessies hebben we een duidelijke stip aan de horizon kunnen zetten en concrete acties voor resultaat.

Happy Business Coaching

Of je nu voor jezelf hulp zoekt of voor een collega of vriend, kies de Coaching die het best past bij je doelen en situatie.

Persoonlijke Coaching
Doel is om jou na de individuele gesprekken beter en fijner te laten werken. We praten over focus, bezieling, werk-privé balans, vitaliteit, eigen kracht, talenten. Je gaat hierna met meer motivatie en een goede balans aan de slag, zodat je ook beter gaat presteren.

Executive Coaching
Voor Managers, Directeuren en Ondernemers die hun toekomst willen definiëren. Met onderwerpen zoals je ambities, (on)mogelijkheden, energie, ontwikkelingen, balans. tijdsbesteding, Resultaat is een duidelijk beeld van je positie, met een helder pad naar jouw toekomst.

Team Coaching
Tijdens deze sessies willen we je team laten excelleren voor betere prestaties in een project. Met topics zoals meerwaarde, innovatie, scenarios, samenwerking, doelstellingen. Als team zal je zo effectiever werken zodat het project echte voortgang boekt.

Hulp Is Onderweg

Als je vastloopt, vooruitgang wilt boeken, of gewoon meer succes en geluk wilt bereiken, dan kan het nuttig zijn om externe hulp in te schakelen. Op verschillende manieren kan ik jou, je werknemers of je team helpen:

  • We hebben onze coaching sessies op een inspirerende locatie, om jouw vragen of issues te bespreken
  • Online coaching voor directe feedback zodat je snel verder kunt
  • Je eigen part-time Happy Business Coach in jouw bedrijf. Regelmatig houden we een spreekuur in jouw kantoor, doen we leuke dingen en zorgen we voor geluk en succes

LATEN WE VERDER PRATEN HOE JIJ BETER KAN PRESTEREN
EN MET MEER PLEZIER AAN JE TOEKOMST WERKT