Hallo!

Als ondernemer streef je continue naar vooruitgang. Je weet dat persoonlijke ontwikkeling en zakelijke innovatie de belangrijkste succes factoren zijn. Je beseft ook dat je niet alles alleen kunt of wilt doen, en dat door hulp in te schakelen je sneller vorderingen maakt.

Het is mijn passie om ondernemers te helpen die vastlopen of progressie willen maken. Door middel van een positieve menselijke benadering en creatieve zakelijke ideeën, ontwikkelen we een alternatieve route om jouw stip aan de horizon te bereiken.

De Hippie Filosofie

De HIPPIE filosofie is een holistische benadering waarbij we op een plezierige en efficiënte manier alle elementen ontdekken die er echt toe doen.

Personal-PEACE
Wanneer heb jij vrede met jezelf. Wie ben jij en wat wil je bereiken als persoon. We bespreken je karakter en motivatie, over het vinden van rust, balans en energie.

Business-LOVE
Doen waar jouw onderneming goed in is. Dat straal je uit naar klanten. We ontdekken wat je company DNA is, het business concept, bedrijfscultuur, marketingstrategie en positionering.

Community-HAPPINESS
Van welke resultaten wordt jij gelukkig? Dit gaat over het verhaal wat je wilt vertellen aan je omgeving. Over hoe alle partijen samen werken, de zingeving, (sociale) impact, authenticiteit.

Happy Business Coaching

Happy Business Coaching is een plezierige en efficiënte manier om de belangrijkste elementen te ontdekken die er echt toe doen. Op basis van een 3 stappen plan analyseren we alle informatie om tot een concrete aanpak te komen voor jouw succes en voldoening.

Dus, wat gaan jij en ik doen:

Stap 1:  Personal-PEACE
We starten met een persoonlijk gesprek. Praten over wat jou (echt) bezig houdt, wat je talenten en motivaties zijn. Je krijgt ook verschillende opdrachten mee naar huis, en je maakt een online psychologische test.

Stap 2:  Business-LOVE
We inventariseren waar de kracht ligt van je onderneming. Datgene doen waar je sterk in bent en motvieert. Met onder andere een SWOT analyse en Blue Ocean methode, wordt dit nog duidelijker.

Stap 3: Stakeholder-HAPPINESS
We brengen je belangrijkste stakeholders in kaart en wat ieders rol in jouw verhaal is. We het gesprek aan met bv. jouw partner of klanten. In de praktijk onderzoeken we waar jij nu echt het verschil, en de impact kunt maken.

Waarom jij blij wordt van deze manier van Business Coaching:

  1. De Coaching bestaat uit drie stappen > dus je weet waar je aan toe bent
  2. Holistische benadering > alle facetten zijn onderzocht en in balans gebracht
  3. Meteen naar de kern > geen gedoe of moeilijke processen, maar kort, krachtig en met impact
LATEN WE VERDER PRATEN
OF HAPPY BUSINESS COACHING
IETS VOOR JOU IS

Transformatie voorbeelden

Als je verbeteringen wilt doorvoeren zodat je er straks profijt van hebt, dan dien je nu actie te ondernemen. Maar welke veranderingen, en hoe doe je dit dan? Laat me je twee voorbeelden geven hoe ik anderen al geholpen heb:

  • Een Onderneemster liep, als persoon, helemaal vast. De competitie en de prestatiedruk werden haar even te veel. Na de coaching sessies wist ze vanuit haar eigen talenten te werken, communiceerde ze vanuit eigen kracht, en nu presteert ze beter als voorheen.
  • Een Ondernemer werkte al 10 jaar volgens hetzelfde concept en dezelfde aanpak. Dit had als gevolg dat de omzet stagneerde. Hij wist niet welke (andere) keuzes te maken om vooruitgang te boeken. Na de coaching workshops hebben we een duidelijke stip aan de horizon kunnen bepalen, acties benoemt, en zo een doorstart kunnen maken.

neem nu contact op
hoe jij succes en voldoening kunt bereiken