Hallo!

Je maakt niet de vooruitgang die je graag wilt, omdat je niet de juiste stappen maakt. Hierdoor loop je vast en weet je niet hoe los te komen uit deze situatie. Dit kan leiden tot een conflict met je omgeving.

Ik help je tijdens jouw belangrijke levens-momenten en management beslissingen. Samen ontwikkelen we een alternatieve route hoe je progressie gaat maken in je persoonlijke- en werk-leven.

De Hippie Filosofie

De methode waarmee ik werk, is de HIPPIE Filosofie van Peace, Love and Happiness. Dit is een holistische manier om tot een integrale oplossing te komen voor jouw progressie.

PEACE – With yourself
Heb jij vrede met waar je nu mee bezig bent? Past dit bij jouw kernwaarden en talenten? Blijf jezelf ontwikkelen zodat je werk past bij wat je kunt en wilt.

LOVE – What you do
Is het type werk, en hoe je dit doet, ook wat je het liefst doet? Door constant je werkzaamheden (of bedrijf) te innoveren creëer je meerwaarde en ga je met meer compassie werken.

HAPPINESS – In results
Van welke resultaten word jij gelukkig? Werk toe naar je stip aan de horizon. Ervaar de voldoening van je inspanningen en maak (sociale) impact in je omgeving.

Transformatie voor resultaat

Als je verbeteringen wilt doorvoeren zodat je er straks profijt van hebt, dan dien je nu actie te ondernemen. Maar welke veranderingen, en hoe doe je dit dan? Je hoeft dit gelukkig niet alleen uit te vinden en kan ik je als Business-Life Coach hierin begeleiden. Laat me twee voorbeelden geven hoe ik anderen al geholpen heb:

  1. Een Marketing Manager liep als persoon helemaal vast. De competitie met haar collega managers en de prestatiedruk werden haar even te veel. Na de coaching sessies wist ze vanuit haar eigen positie en kracht te werken, en presteert ze beter als voorheen.
  2. Een Ondernemer werkte al 5 jaar volgens hetzelfde concept. Hij wist niet welke andere keuzes te maken om vooruitgang te boeken. Na de coaching workshops hebben we een duidelijke stip aan de horizon kunnen bepalen. Deze ondernemer heeft door een nieuwe aanpak een doorstart kunnen maken.

Happy Business Coaching

Als ervaren Business-Life Mentor ondersteun ik je tijdens jouw belangrijke levensmomenten en management beslissingen. Vanuit mijn levens-wijsheid, vele jaren werkervaring en unieke aanpak, bied ik je een alternatieve route naar jouw stip aan de horizon.

Ik help je bij de volgende situaties:

  • Als je persoonlijk vastloopt en overzicht wilt verkrijgen om weer grip te hebben op jouw situatie
  • Het gaat okay, maar je maakt geen vooruitgang en wilt weten welke actie je kunt ondernemen om progressie te maken
  • Er is een conflict situatie waar een onafhankelijke mediator de wijsheid kan bieden om alles weer vlot te laten verlopen

De Happy Business Coaching bestaat uit persoonlijke face 2 face gesprekken. Een traject kan zijn van 3 sessies tot 6 maanden, afhankelijk van je vraag of situatie. Deze Coaching sessies houdt ik bij voorkeur op inspirerende locaties op mooie plekken in Nederland.

ONDERNEEM ACTIE EN LAAT MIJ JE HELPEN
VOOR PEACE & LOVE & HAPINESS