Hallo!

Als entrepreneur wil je iets bereiken in je ondernemers-leven. Dit is voor iedereen verschillend natuurlijk, maar succes en geluk zijn toch wel de belangrijkste doelen. Maar hoe bereik je dit en waar begin je dan mee?

succesvolle ondernemers kennen
een sterke basis – leveren waarde – maken impact

 

Jij wilt succes en geluk

Je streeft naar success op een manier die bij jou (en je team) past. Maar wat betekent dit eigenlijk, en met welke criteria ben jij tevreden? Kies je bijvoorbeeld om met plezier je onderneming te leiden, samen met je team goede bedrijfsresultaten te behalen, of met je bedrijf een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij….

De drie succesfactoren

Als je succesvol wilt ondernemen, en hier ook nog eens blij van wilt worden, dan zijn er drie kern-elementen die dit mogelijk maken: 1. een sterke basis 2. het leveren van waarde 3. maken van impact. Met dit drie stappen framework kunnen jij en ik een groei strategie definiëren waar we allemaal blij van worden.

Jouw persoonlijke business coach

Hallo! Mijn naam is Hans van de Rakt

Ik heb een 5-tal bedrijven gestart op Aruba en in Nederland. Nu in  totaal zo’n 22 jaren ervaring als entrepreneur. Hierbij heb ik veel andere ondernemers kunnen ondersteunen bij hun sales, marketing en strategie projecten.

Ik gebruik een menselijke benadering hoe we jouw ondernemers-doelen kunnen bereiken. Dus eerst aan tafel met jou als ondernemer(of je team) dan het ontdekken van de business mogelijkheden, om vervolgens een strategie uit te kunnen zetten hoe te ondernemen.

Welke stappen ga jij zetten…

Okay, je weet dat je succesvol wilt zijn en ook nog eens gelukkig. Maar wat ga jij er aan doen om dit te bereiken? Onderneem je nu actie, of blijf je dezelfde dingen doen zoals je altijd gedaan hebt? En verwacht je dan toch nog wonderen?!  Of zet je nu de eerste stap hoe je MEER SUCCES EN GELUK kunt bereiken….