Hallo!

Als entrepreneur wil je iets bereiken in je ondernemers-leven. Dit is voor iedereen verschillend, maar succes en geluk zijn toch wel de belangrijkste doelen. Maar hoe bereik je dit, en waar begin je dan mee?

succesvolle ondernemers kennen
een sterke basis – leveren waarde – maken impact

 

Jij wilt succes en geluk

Als je succes en geluk nastreeft wat betekent dit dan voor jou? Met welke criteria ben jij tevreden? Kies je bijvoorbeeld om met plezier je onderneming te leiden, samen met je team goede bedrijfsresultaten te behalen, of met je organisatie een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij…

De drie succesfactoren

Als je succesvol wilt ondernemen en een gelukkig leven nastreeft, dan zijn er drie belangrijke elementen die dit mogelijk maken: 1. een sterke basis 2. het leveren van waarde 3. het maken van impact. Dit succes framework geldt voor jou als ondernemer, en je bedrijf.

Jouw persoonlijke business coach

Hallo! Ik ben Hans van de Rakt

Ik heb bedrijven gestart op Aruba en in Nederland. In totaal nu zo’n 22 jaren ervaring als ondernemer. Hierbij heb ik veel andere ondernemers kunnen ondersteunen bij hun sales, marketing en strategie projecten.

Naast deze ervaring in de zakelijke uitvoering ook veel kennis opgebouwd van de menselijke kant van het ondernemerschap. Met deze strategische en spirituele kennis kan ik jou helpen de juiste richting te kiezen.

Welke stappen ga jij nemen…

Onderneem je actie? Of blijf je dezelfde dingen doen zoals je altijd gedaan hebt? En verwacht je dan toch nog wonderen….? Of neem je nu actie hoe je MEER SUCCES EN GELUK kunt bereiken!