Hallo!

Als ondernemer of manager twijfel je over welke stappen te zetten of hoe verder te gaan. Of dit nu komt door persoonlijke omstandigheden, je besluiteloosheid, of niet de juiste kennis in huis hebt, je maakt niet de gewenste vooruitgang. De resultaten blijven achter, je haalt niet de voldoening uit je werk en je omgeving is ook niet blij met jouw (uitstel) gedrag.

Je beseft dat je iets moet doen, en dat je een duw in de goede richting nodig hebt. Ik bied je een unieke coaching aanpak waarbij je duidelijkheid krijgt welke acties uit te voeren, en met focus gaat werken om succes, voldoening en impact te bereiken.

Happy Business Coaching

Je wilt success bereiken in je werk, persoonlijk voldoening voelen en het liefst met een positieve impact op je omgeving. Met de Happy Business Coaching gaan we dit bereiken.

Een coaching traject ziet er simpelweg als volgt uit:

 1. Een kennismakingsgesprek.
  Doel tijdens onze kennismaking is dat we de verwachtingen helder hebben. en een goed gevoel hebben bij onze coaching samenwerking.
 2. De coaching sessies.
  De coaching is per drie sessies van elk 1  1/2 uur. Hierbij geef ik jou de tools en de directe feedback zodat jij er mee aan de slag kunt.
 3. Support. 
  We houden contact na de coaching. Dit om jou op de juiste koers te houden of als je wilt spiegelen, of een vraag hebt.

WE KUNNEN ALLEMAAL EEN DUWTJE IN DE GOEDE RICHTING GEBRUIKEN: WACHT NIET LANGER EN NEEM NU CONTACT OP 

Wat er echt toe doet

Als je streeft naar duurzame progressie is het is zinvol om je situatie vanuit meerdere perspectieven te bezien. hierdoor krijg je niet alleen een beter inzicht van je situatie, maar ook een helder overzicht van wat te doen. 

De Happy Business Coaching is uniek vanwege de integrale aanpak:

 1. Holistisch
  We bekijken zowel de menselijke, zakelijke als sociale aspecten.
 2. Wat er echt toe doet
  Geen dikke adviesrapporten, maar directe feedback met enkel de belangrijkste elementen die er echt toe doen
 3. Positief
  Niet alleen maar kritisch afkraken, maar juist de positieve mogelijkheden zien en benutten

 BEL ME VOOR MEER INFORMATIE OVER DEZE INTEGRALE AANPAK

Transformatie voorbeelden

Als je verbeteringen wilt doorvoeren zodat je er straks profijt van hebt, dan dien je nu actie te ondernemen. Maar welke veranderingen, en hoe doe je dit dan? Laat me je twee voorbeelden geven hoe ik anderen al geholpen heb:

 • Een Onderneemster liep, als persoon, helemaal vast. De competitie en de prestatiedruk werden haar even te veel. Na de coaching sessies wist ze vanuit haar eigen talenten te werken, communiceerde ze vanuit eigen kracht, en nu presteert ze beter als voorheen.
 • Een Ondernemer werkte al 10 jaar volgens hetzelfde concept en dezelfde aanpak. Dit had als gevolg dat de omzet stagneerde. Hij wist niet welke (andere) keuzes te maken om vooruitgang te boeken. Na de coaching workshops hebben we een duidelijke stip aan de horizon kunnen bepalen, acties benoemt, en zo een doorstart kunnen maken.

JIJ WILT TOCH OOK SUCCES EN VOLDOENING ZOALS DEZE ONDERNEMERS? PLAN ZELF EEN KENNISMAKINGSGESPREK IN

Praten?

Fijn als je de moeite wilt nemen om contact met me op te nemen. Laten we kennismaken en praten over jouw uitdagingen in het ondernemers-leven. Om oplossingen te vinden, te brainstormen en om elkaar te inspireren. 

  • Bel:  06-46320707
  • Skype:  hansvanderakt
  • Mail:  happybusiness@hansvanderakt.nl
  • Bezoek: Amsterdam, Den Bosch,  Utrecht, of een andere locatie
  • Plan:  een 1 op 1 meeting of telefonische afspraak direct in mijn agenda, door deze handige agendatool te gebruiken

Happy Business!