Hallo!

Als Ondernemer of Manager streef je continu naar vooruitgang. Je weet dat persoonlijke ontwikkeling en zakelijke innovatie hier de belangrijkste succesfactoren voor zijn. Maar je twijfelt over welke stappen te zetten en hoe nu verder.

Of je nu persoonlijk vastloopt of zakelijk progressie wilt maken, je beseft dat je niet alles alleen kunt of wilt doen. En dat door hulp in te schakelen je de noodzakelijke inzichten krijgt. Ik bied je een coaching aanpak waarbij je duidelijkheid krijgt over wat te doen, en met focus gaat werken om succes en voldoening te bereiken.

Een holistische benadering

Als je streeft naar duurzame progressie is het is zinvol om je situatie vanuit meerdere kanten te bezien. Je bent tenslotte geen machine, en er spelen bijna altijd meerdere oorzaken. We bekijken daarom zowel de menselijke, zakelijke als sociale aspecten. Hierdoor krijgen we een beter overzicht van wat er nu echt speelt om zo verbeteringen te kunnen doorvoeren.

1.  Jouw Persoonlijk Plan
We onderzoeken wat jou (echt) bezig houdt, inventariseren je talenten en motivaties. Je krijgt verschillende opdrachten mee naar huis, en je maakt een online psychologische test.

2.  Business Power
We analyseren waar de kracht ligt van je onderneming. Datgene doen waar je sterk in bent, en motiveert. Met onder andere een SWOT analyse en Blue Ocean methode, wordt dit nog duidelijker.

3. Social Impact
We brengen je belangrijkste stakeholders in kaart en wat ieders rol in jouw verhaal is. We gaan het gesprek aan met bv. jouw partners of klanten. In de praktijk onderzoeken we waar jij nu het verschil, en de impact kunt maken.

BEL ME VOOR MEER INFORMATIE OVER DEZE HOLISTISCHE AANPAK

Wat gaan we nu doen

Met de Happy Business Coaching is het doel om alle belangrijke elementen te ontdekken en hier balans in te brengen. Zo kunnen we een route uitstippelen naar jouw stip aan de horizon. Dus wat gaan we nu doen:

 • We beginnen met een kennismakingsgesprek. Zodat we allebei een goed gevoel hebben bij onze coaching samenwerking en de verwachtingen helder hebben.
 • We spreken elkaar tijdens de coaching sessies. Dit gaat per drie sessies ,van elk max 1  1/2 uur. Hierbij geef ik jou de tools en de directe feedback zodat jij er mee aan de slag kunt.
 • We houden contact na de coaching. Dit om jou op de juiste koers te houden of als je wilt spiegelen, of gewoon een vraag hebt. Via telefoon of mail help ik je verder.

WE KUNNEN ALLEMAAL EEN DUWTJE IN DE GOEDE RICHTING GEBRUIKEN: WACHT NIET LANGER EN NEEM NU CONTACT OP 

Transformatie voorbeelden

Als je verbeteringen wilt doorvoeren zodat je er straks profijt van hebt, dan dien je nu actie te ondernemen. Maar welke veranderingen, en hoe doe je dit dan? Laat me je twee voorbeelden geven hoe ik anderen al geholpen heb:

 • Een Onderneemster liep, als persoon, helemaal vast. De competitie en de prestatiedruk werden haar even te veel. Na de coaching sessies wist ze vanuit haar eigen talenten te werken, communiceerde ze vanuit eigen kracht, en nu presteert ze beter als voorheen.
 • Een Ondernemer werkte al 10 jaar volgens hetzelfde concept en dezelfde aanpak. Dit had als gevolg dat de omzet stagneerde. Hij wist niet welke (andere) keuzes te maken om vooruitgang te boeken. Na de coaching workshops hebben we een duidelijke stip aan de horizon kunnen bepalen, acties benoemt, en zo een doorstart kunnen maken.

JIJ WILT TOCH OOK SUCCES EN VOLDOENING ZOALS DEZE ONDERNEMERS? PLAN ZELF EEN KENNISMAKINGSGESPREK IN

Praten?

Fijn als je de moeite wilt nemen om contact met me op te nemen. Laten we kennismaken en praten over jouw uitdagingen in het ondernemers-leven. Om oplossingen te vinden, te brainstormen en om elkaar te inspireren. 

  • Bel:  06-46320707
  • Skype:  hansvanderakt
  • Mail:  happybusiness@hansvanderakt.nl
  • Bezoek: Amsterdam, Den Bosch,  Utrecht, of een andere locatie
  • Plan:  een 1 op 1 meeting of telefonische afspraak direct in mijn agenda, door deze handige agendatool te gebruiken

Happy Business!