Hallo!

Op dit moment ervaar je niet de gewenste resultaten of voldoening in je werk of prive leven. Je weet niet hoe je hier verandering in kunt brengen. En of dit nu veroorzaakt wordt door persoonlijke omstandigheden of het ontbreken van de juiste kennis, je beseft dat er iets moet gebeuren.

Als Personal & Business Coach geef ik je duidelijkheid en richting. Ik help je met het nemen van de juiste beslissingen en het stellen van prioriteiten. Zodat je gemotiveerd bent en gefocust. Coaching zonder gedoe en direct tot de kern. Samen werken we aan creatieve oplossingen zodat je weet wat je te doen staat om succes, voldoening en impact te bereiken.

Reality Check

Het is lastig om alles in de juiste context te zien. Het is daarom zinvol om je situatie vanuit verschillende perspectieven te (laten) onderzoeken. Om zo te ontdekken wat er echt toe doet. Een reality check gebeurt vanuit de drie meest relevante invalshoeken:

Persoonlijk:  wie ben je nu eigenlijk, wat houdt jou wakker en waar word jij blij van. Hoe zet je jouw talenten in en wat motiveert jou.

Business: werken vanuit de kracht van je onderneming. Met innovatieve oplossingen en jouw meerwaarde om je bedrijf te laten floreren zodat je met plezier werkt.

Sociaal:  wat is jouw verhaal naar je omgeving? Hoe kun jij het echte verschil maken naar je community, partners en andere mensen in je omgeving.  

 JIJ WILT EEN  ECHTE OPLOSSING? NEEM DAN CONTACT OP

Speciaal voor ondernemende mensen

De Happy Business Coaching is speciaal voor ondernemende mensen die behoefte hebben aan individuele ondersteuning. Omdat het soms moeilijk is alles alleen te doen en te beslissen. Herken jij jezelf in een van onderstaande rollen of vraagstukken? Neem dan contact op.

Ondernemers met ervaring: van scale-up entrepreneurs tot ervaren ondernemers en managers van grotere MKB bedrijven. Voor ondersteuning bij bijvoorbeeld privé-werk balans, management beslissingen, en toekomst zekerheid.

Digital Nomads en ZZP-ers: van startups tot reizende visionairs. Als je begeleiding wilt over welke (eerste) stappen te zetten, hoe je bij jezelf blijft, en het maken van impact.

In-Company Coaching: het begeleiden van werknemers en managers om hun rol beter te laten vervullen, de samenwerking vlot te laten verlopen en met meer focus en plezier te werken.

LATEN WE PRATEN OVER JOUW VRAGEN EN
HOE IK JE HIERBIJ KAN ONDERSTEUNEN

Happy Business Coaching

Een Happy Business Coaching traject ziet er als volgt uit:

Onze kennismaking: je vult een kort (online) intakeformulier in. Dit bespreken we tijdens een live of telefonisch gesprek zodat je een goed gevoel krijgt bij wat je kunt verwachten bij een coaching traject en we de doelen helder hebben.

De Happy Business Coaching: om te beginnen maak je online testen. Hiermee krijgen we een integraal en reëel overzicht van jouw situatie. Deze informatie gaan we verder uitdiepen om te ontdekken waar jij het verschil kunt gaan maken. Vervolgens werken we aan een actieplan hoe je doelen te bereiken.

  • De eerste meeting is altijd via een persoonlijk gesprek. De coaching kan via live meetings plaats vinden, of op afstand via skype / telefoon / whatsapp etc.  

Support: na de Coaching begeleid ik je om de juiste koers aan te houden, of om je vragen te beantwoorden. We houden contact via mail, whatsapp of telefonisch. 

TWIJFEL NIET LANGER EN NEEM NU CONTACT OP 

Praten?

Fijn als je de moeite wilt nemen om contact met me op te nemen. Laten we kennismaken en praten over jouw uitdagingen. Om oplossingen te vinden, te brainstormen en om elkaar te inspireren. 

    • Bel:  06-46320707
    • Mail: happybusiness@hansvanderakt.nl
    • Bezoek: Amsterdam, Den Bosch,  Utrecht, of een andere locatie

Plan een 1 op 1 telefonische afspraak of meeting direct in mijn agenda door deze handige agendatool te gebruiken

Happy Business!