DIT IS HET

Als je een super werk-leven wilt, dan hoef je niet zelf uit te vinden hoe je dit kunt bereiken. Dat heb ik al voor je gedaan. Dus wees slim en schakel een ervaren business & life coach in. Dit gaat sneller en gemakkelijker.

DE COACHING

Ik ga je helpen door middel van 1 op 1 gesprekken die gemiddeld 1 1/2 uur duren. Zie dit al persoonlijke workshops waarbij ik je vragen ga stellen en oefeningen laat maken. Zo prikkel ik jou om nieuwe inzichten te krijgen.

WAARVOOR DAN?

Je bent niet toevallig op deze website terecht gekomen. Er is blijkbaar iets wat jou raakt of interesseert. Vanuit een positieve of negatieve achtergrond die je wilt veranderen of verbeteren. Een paar voorbeelden:

  • een goede balans in je werk-leven
  • beter presteren op je werk
  • meer focus en aandacht in het nu
  • je bedrijf laten groeien maar alle klassieke methodes werken niet (meer)
  • ondersteuning bij belangrijke levens momenten 
  • keuzes maken bij management beslissingen

DE FEITEN

Alle coaching sessies kenmerken zich door:
persoonlijk en met volle aandacht
– afgestemd op jouw situatie en doelen
– van 3 tot 20 coaching sessies
– live gesprekken kunnen gecombineerd worden met online gesprekken
– direct, to the point en kritisch
– extra mogelijkheden zoals psychologische testen en oefeningen om thuis te maken

JOUW RESULTATEN

Deze Coaching aanpak geeft je een duidelijk doel om aan te weken. Met rust, energie en balans in je leven, Je neemt afscheid van de dingen die niet bij je passen. Je leert een alternatieve levensinstelling aan te nemen.

WAAROM MIJN AANPAK WERKT

Reden 1: Het is bewezen dat je mentale model (het onbewuste) het grote verschil maakt, en niet de tools of technieken (het bewuste) Daarom werken we aan je persoonlijke ontwikkeling om progressie te bereiken. We beginnen met de essentiële vragen vanuit de psychologie, spiritualiteit en filosofie. Daarna gaan we de andere elementen in je leven of werk bespreken.

Reden 2: Goed om te weten is dat ook ik de nodige successen en problemen heb meegemaakt. Ik kan me daardoor goed inleven in jouw situatie en snel met slimme ideeën en praktische oplossingen komen.

WACHT NIET LANGER EN PRAAT MET ME!