Hans

AANGENAAM – mijn naam is Hans van de Rakt

Als iemand die geboren is in 1960 ben ik opgegroeid in een tijd van grote veranderingen. Waar men kritisch was over het systeem en andere wegen zocht om tot een zinvol leven te komen. Met een pragmatische vader in het politieke werkveld, en een moeder die op latere leeftijd Filosofie heeft gestudeerd, heb ik beide typische kenmerken van de ouders in mij vereenigd.

WERK & CARRIERE

Ik heb een aantal sales & marketing functies vervuld met name in de IT en Media branches. Van junior verkoper, tot internationaal Sales & Marketing Manager.  Daarna lonkte het avontuur en heb ik 7 jaren op Aruba gewoond en gewerkt. Op Aruba heb ik mijn eerste en tweede bedrijf gestart. Terug in Nederland heb ik als zelfstandig ondernemer veel Sales, Marketing en Strategie projecten uitgevoerd voor Nederlandse en Internationale klanten. Wil je nog meer weten over mijn werkervaring bekijk dan mijn Linkedin profiel.

BUSINESS-LIFE WISDOM

Tijdens mijn carrière, en in mijn persoonlijke leven heb ik niet alleen maar halleluja ervaringen meegemaakt, maar ook de keerzijde van de medaille ervaren. Hierdoor is mijn interesse in psychologie en spiritualiteit (verder) aangewakkerd, en mij hierin verdiept. Deze combinatie van een lange werkervaring en persoonlijke verdieping is een unieke combinatie van wat ik noem “Business-Life Wisdom”

EN WAT IK NOG MEER DOE

ik geloof in een socialere economie en dat dit vanuit het individu moet komen en niet vanuit de corporates of politiek. Daarom ben ik de beweging gestart de Business HIppie Club om dit gedachtegoed te delen om zo mensen via een manifest verandering te activeren.

In November 2017 ben ik een sociaal project gestart: shitAWAY. Een concept waarbij Young Coaches andere Young Professionals helpen die in de mentale “shit” zitten.

Ook ben actief in het onderwijs als extern examinator bij twee hogescholen, en lid van een adviesraad bij Avans hogeschool.

In mijn vrije tijd maak ik foto-kunst. Spelen met licht en schaduw. Kijk op de website www.120660art.nl om deze werken te zien.

LATEN WE PRATEN!

Mijn voorstel is om met een kop koffie kennis te maken en te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dus laten we verder praten.