• +31646320707
  • mail@hansvanderakt.nl

Be The CEO Of Your Own Life!

Be The CEO Of Your Own Life!

Het is verleidelijk om het allemaal maar te laten gaan en te zien wat het leven brengt. Je te laten be├»nvloeden door je sociale omgeving en “go with the flow” Tenslotte, de economie is weer goed en de zon schijnt. Of dit legitieme redenen zijn? Misschien, maar durf jij deze instelling nog lang vol te houden? Of schiet je meteen in de verdediging als je op deze gelaten levenshouding aangesproken wordt…

Totdat er signalen verschijnen dat het zo niet langer werkt. De resultaten op je werk vallen tegen. Je persoonlijke leven heeft ook niet meer de sprankeling van weleer. Oftewel, de balans en energie op beiden terreinen zijn zoek.

Deze twee leefgebieden van persoonlijk-leven en werk-leven, lopen in elkaar over en hebben een intens effect op elkaar. Werk en persoon zijn geen gescheiden werelden. Als het met je werk niet goed gaat, heeft dit invloed op je persoonlijke welzijn en andersom.

Nu is het moment om jouw leven (weer) te gaan managen. Focus je op de drie belangrijkste elementen die er toe doen om dit te bereiken:
1. Succes in je werk of in je persoonlijke leven, op basis van talenten en duidelijke doelstellingen.
2. Voldoening ervaren omdat het goed voelt volgens jouw normen & waarden, op basis van jouw gedane inspanningen.
3. Impact maken in jouw sociale omgeving, en door meer te doen in je werk als verwacht mag worden.

Neem het heft (weer) in eigen handen voor een super werk-leven. Wil je hulp hierbij, dan assisteer ik je graag met persoonlijke coaching of In Company Coaching of via Workshops

Hans

    Geef een reactie

    %d bloggers liken dit: