• +31646320707
  • mail@hansvanderakt.nl

Be The CEO of your own life!

Be The CEO of your own life!

Het is verleidelijk om het allemaal te laten gaan en te zien wat het leven oplevert. Jezelf laten beïnvloeden door anderen, en gaan met de stroom. Omdat de economie goed is en de zon schijnt. Zijn dit legitieme redenen? Misschien, maar durft u deze houding voor een lange periode te handhaven? Of zal je jezelf onmiddellijk verdedigen als je geconfronteerd wordt met deze houding van het leven…

Totdat er signalen verschijnen, werkt deze relaxte houding niet meer. De resultaten op het werk zijn teleurstellend. Je persoonlijke leven heeft niet de glans die het ooit had. Met andere woorden, de balans en de energie in beide gebieden zijn verdwenen.

Er is een correlatie tussen uw persoonlijke leven en uw werk-leven. Ze hebben een diepgaand effect op elkaar. Werk en mens zijn geen afzonderlijke werelden. Als uw werk niet goed gaat, zal het uw persoonlijke welzijn beïnvloeden en vice versa.

Neem opnieuw de controle over uw werk-leven door ervoor te zorgen dat beide habitats goed functioneren en ze in balans brengen. Nu is de tijd om te beginnen met het beheren van uw leven door te focussen op de drie belangrijkste elementen van het leven:

  1. Voltooi succes in je werk op basis van je talenten en duidelijke doelstellingen.
  2. Ervaar de vervulling omdat het goed aanvoelt volgens uw normen & waarden en de inspanning die u hebt gedaan.
  3. Maak impact in je sociale omgeving, en door extra waarde te geven die boven verwachting is.

Neem de leiding (opnieuw) voor een super werkende-leven. Wil je hierbij hulp, dan kan ik je graag helpen met persoonlijke coaching of InCompany coaching, of via WorkShops

%d bloggers liken dit: