• +31646320707
  • mail@hansvanderakt.nl

Smart Business Development

Smart Business Development

Er is een behoefte om je bedrijf te laten groeien. Door middel van innovatie of optimalisatie. Met zoeken naar kansen en mogelijkheden. Maar je bent druk met de dagelijkse gang van zaken en hebt weinig tijd. Je hebt niet de specifieke kennis of ervaring in huis. Zoek naar een slimme en creatieve weg die leidt naar verdere ontwikkeling.

In een dergelijke situatie is het dan wel zo efficiƫnt om een deskundige in te huren. Een ervaren Business Development Coach die je ondersteunt van idee vorming, de toetsing tot en met de uitvoering.

Heb je een specifieke situatie die je wilt behandelen, schroom dan niet om contact op te nemen om dit te bespreken. Er is altijd een oplossing te vinden.

QUICK SCAN

Als je op korte termijn feedback wilt over jouw vraagstuk. Of het nu een probleem is of een meer positieve insteek voor groei. Het is goed om te spiegelen met een ervaren Business (& Life) Coach.

BUSINESS DEVELOPMENT STRATEGIE

Je wilt een frisse kijk voor een nieuwe business development strategie. Hiervoor kan ik je assisteren van idee en concept vorming, met toetsen en marktonderzoek tot en met de eerste sales en marketing. We gaan samen dit traject aan.

ONZE SAMENWERKING

Wat je situatie ook is, vooraf weet je waar je aan toe bent met tijd en kosten. Een open en eerlijke samenwerking om jouw onderneming te laten groeien.

WAT IS ER ANDERS

Het gaat hier om een combinatie van de rationele zakelijke strategie en de sociale menselijke strategie. Dus de business factoren zoals sales, marketing, strategie en de menselijke factoren zoals leiderschap, communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

WAT GAAN WE DOEN

We gaan elkaar inspireren om tot betere prestaties te komen. Oftewel individuele gesprekken en workshops met jouw mensen. De markt onderzoeken en toetsen bij potentiele klanten. Concrete acties bedenken en uitvoeren.

DE OPLOSSING

Je krijgt een duidelijke strategie hoe je jouw doel kunt bereiken, een sales en marketing benadering, met efficiƫnte processen.

JOUW RESULTAAT

Je bereikt omzet uit nieuwe markten of met andere producten, een effectieve marketing campagne die klanten raakt en in beweging brengt.

%d bloggers liken dit: