• +31646320707
  • mail@hansvanderakt.nl

Smart Business Development

Smart Business Development

Je hebt het doel om je bedrijf te laten groeien. Door middel van innovatie of optimalisatie. Met het zoeken naar kansen en mogelijkheden. Maar hoe doe je dit?

QUICK & DIRTY SCAN

Als je op korte termijn feedback wilt over jouw vraagstuk. Dan hebben we een korte en intensieve sessie. Of je nu een direct probleem wilt oplossen of snel een optimalisatie wilt doorvoeren voor groei. Dan is het goed om te spiegelen met een ervaren Business (& Life) Coach die je snel kan helpen.

STRATEGIE TRAJECT

Voor een duurzame oplossing wil je een frisse kijk met een nieuwe business development strategie. Hiervoor kan ik je assisteren van idee en concept vorming, met toetsen en marktonderzoek tot en met de eerste sales en marketing. We gaan samen dit traject aan.

ONZE SAMENWERKING

Wat je situatie ook is, vooraf weet je waar je aan toe bent met tijd en kosten. Een open en eerlijke samenwerking om jouw onderneming te laten groeien.

Het is slimmer om een ervaren Business Development Coach in te huren dan alles zelf uit te vinden

WAT IS ER ANDERS

Het gaat hier om een combinatie van de rationele zakelijke strategie en de sociale menselijke strategie. Dus de business factoren zoals sales, marketing, strategie en de menselijke factoren zoals leiderschap, communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

WAT GAAN WE DOEN

We gaan elkaar inspireren om tot betere prestaties te komen. Oftewel individuele gesprekken en workshops met jouw mensen. De markt onderzoeken en toetsen bij potentiele klanten. Concrete acties bedenken en uitvoeren.

DE OPLOSSING

Je krijgt een duidelijke strategie hoe je jouw doel kunt bereiken, een sales en marketing benadering, met efficiƫnte processen.

JOUW RESULTAAT

Je bereikt omzet uit nieuwe markten of met andere producten, een effectieve marketing campagne die klanten raakt en in beweging brengt. Mensen die verbinden om samen te ontwikkelen.

Heb je een specifieke situatie die je wilt behandelen, schroom dan niet om contact op te nemen om dit te bespreken. Er is altijd een oplossing te vinden.

%d bloggers liken dit: