AANGENAAM – mijn naam is Hans van de Rakt

Als iemand die geboren is in 1960 ben ik opgegroeid in een tijd van grote veranderingen. Waar men kritisch was over het systeem en andere wegen zocht om tot een zinvol leven te komen. Met een pragmatische vader in het politieke werkveld, en een moeder die op latere leeftijd Filosofie heeft gestudeerd, heb ik beide typische kenmerken van mijn ouders in mij verenigd.

WERK & CARRIERE

Ik heb in het eerste deel van mijn carrière een aantal sales & marketing functies vervuld in de IT en Media branches. Van junior verkoper, tot internationaal Sales & Marketing Manager. Daarna lonkte het avontuur en heb ik 7 jaren op Aruba gewoond en gewerkt. Op Aruba heb ik mijn eerste en tweede bedrijf gestart. Terug in Nederland heb ik als zelfstandig ondernemer veel Sales, Marketing en Strategie projecten uitgevoerd voor Nederlandse en Internationale klanten. Wil je meer weten over mijn carrière bekijk dan mijn Linkedin profiel.

BUSINESS-LIFE WISDOM

Tijdens mijn carrière, en in mijn persoonlijke leven heb ik niet alleen maar halleluja ervaringen meegemaakt, maar ook de keerzijde van de medaille ervaren. Hierdoor is mijn interesse in psychologie en spiritualiteit (verder) aangewakkerd, en me hierin verdiept. Deze combinatie van een lange werkervaring en persoonlijke verdieping is een unieke combinatie van wat ik noem “Business-Life Wisdom”

EN WAT IK NOG MEER DOE
We zijn niet alleen op deze wereld, dus heb ik twee sociale projecten gestart: 
– De Business HIppie Club: individuele verandering om een sociale maatschappij te krijgen via een ander business model.
shitAWAY : met Jonge Coaches bieden we diensten aan om Young Professionals (18-35 jaar) die mentale “shit” ervaren om weer rust balans en energie te ervaren.

Ook ben actief in het onderwijs als extern examinator bij twee hogescholen, en lid van een adviesraad bij Avans hogeschool.

In mijn vrije tijd maak ik foto-kunst. Spelen met licht en schaduw. Kijk op de website www.120660art.nl om deze werken te zien.

LATEN WE PRATEN!
Mijn voorstel is om met een kop koffie kennis te maken en te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dus laten we verder praten.