• +31646320707
  • mail@hansvanderakt.nl

Hans

Hans

AANGENAAM – mijn naam is Hans van de Rakt

HANS VAN DE RAKT

WERK & CARRIERE

Ik ben ooit begonnen als junior verkoper in de IT branche, en later als internationaal Sales & Marketing Manager in de IT en Media. Daarna lonkte het avontuur en heb ik 7 jaren op Aruba gewoond en gewerkt. Op Aruba heb ik mijn eerste en tweede bedrijf gestart. Terug in Nederland heb ik als zelfstandig ondernemer veel Sales, Marketing en Strategie projecten uitgevoerd voor Nederlandse en Internationale klanten. Wil je meer weten over mijn carrière bekijk dan mijn Linkedin profiel.

BUSINESS-LIFE WISDOM

Tijdens mijn carrière, en in mijn persoonlijke leven heb ik niet alleen maar halleluja ervaringen meegemaakt, maar ook de keerzijde van de medaille ervaren. Hierdoor is mijn interesse in psychologie en spiritualiteit (verder) aangewakkerd, en heb me hierin verdiept. Deze combinatie van een lange werkervaring en persoonlijke verdieping is een unieke combinatie van wat ik noem “Business-Life Wisdom”

EN WAT IK NOG MEER DOE

1. We zijn niet alleen op deze wereld, dus heb ik twee sociale projecten gestart: 
– De Business HIppie Club: voor individuele verandering om een sociale maatschappij te krijgen via een ander business model.
shitAWAY : met Jonge Coaches bieden we diensten aan om Young Professionals (18-35 jaar) die mentale “shit” ervaren (stress, angsten, eenzaamheid) om weer rust balans en energie te ervaren.

2. Ook ben ik actief in het onderwijs als extern examinator bij twee hogescholen, en lid van een adviesraad bij Avans hogeschool.

3. In mijn vrije tijd maak ik foto-kunst. Spelen met licht en schaduw. Kijk op de website www.120660art.nl om deze werken te zien.

%d bloggers liken dit: