• +31646320707
  • mail@hansvanderakt.nl

Hans

Hans

Aangenaam – mijn naam is Hans van de Rakt

HANS VAN DE RAKT

CARRIERE
Ik ben mijn carrière begonnen als junior verkoper in de IT branche, en later als internationaal Sales & Marketing Manager in de IT en Media. Daarna lonkte het avontuur en heb ik 7 jaren op Aruba gewoond en gewerkt. Op Aruba heb ik mijn eerste en tweede bedrijf gestart. Terug in Nederland heb ik als zelfstandig ondernemer veel Sales, Marketing en Strategie projecten uitgevoerd voor Nederlandse en Internationale klanten. Nu assisteer ik ondernemende mensen om te groeien met hun bedrijf door rationele toepassingen en persoonlijke ontwikkeling. Wil je meer weten over mijn carrière en projecten, bekijk dan mijn Linkedin profiel.

BUSINESS-LIFE WISDOM

Tijdens mijn carrière, en in mijn persoonlijke leven heb ik niet alleen maar halleluja ervaringen meegemaakt, maar ook de keerzijde van de medaille ervaren. Met deze combinatie van een lange werkervaring en persoonlijke verdieping is een unieke combinatie van wat ik noem “Business-Life Wisdom”

EN WAT IK NOG MEER DOE

Ik ben actief in het onderwijs als extern examinator bij twee hogescholen voor diverse business studie richtingen. Ook ben ik lid van een adviesraad bij Avans hogeschool om de verbinding te maken tussen onderwijs en het bedrijfsleven.

In mijn vrije tijd maak ik foto-kunst. Spelen met licht en schaduw. Kijk op de website www.120660art.nl om deze werken te zien.

%d bloggers liken dit: